Wednesday, October 28, 2009

English Theme Hantaran Cupcake

I made this design for my niece, Sharifah Naziah for her engagement..... Selamat Bertunang Kak Ngah...

Tuesday, October 27, 2009

Brown Hantaran Fondant Cake

Kek ditempah oleh kak tie, coursemate di usm dulu... dah lama tak jumpa tapi tak sempat nak bersembang... nak ngantar rombongan meminang kek kuantan... TQVM kak.

Happy Birthday Erin

CC ditempah oleh Farah drp Public Mutual... jiran sebelah bangunan ofis je.... hihi... TQVM farah...Tunggu order kedua pulak ya jumaat ni...

Monday, October 26, 2009

Monday, October 19, 2009

Lovely Fondant Cake

Kek ditempah oleh Yati utk pertunangan adiknya. Yati nak design macam Syikin, cuma tukar tema warna. Seronok tengok kombinasi warna kek ni, rasa sayang sekali bila nak berpisah........

Bunga sedia ada yang di 'touch-up' dgn silver pearl dust

Thursday, October 15, 2009

Purple Hantaran Zana & Nuar


Barney & Fitri

Ordered by Afifah from FEIT. TQVM


Choc Moist Cake with Choc Canache
Deco with Edible Image

Ultraman Cartoon

Ordered by Aina from Keramat. TQVM

The Twin: Umar & Usman

Celebrating Umar & Usman, sons of Puan Aiza & Encik Hudri. TQVM

Blueberry Cheese Cake
Topping with Fresh Cream
Deco with Edible Image

Friday, October 9, 2009

Brown Theme Wedding Cake



Cake: Bottom - Choc Moist, Middle, Top - Buttercake
Topping - Buttercream
Size: 11", 9", 7"

Tuesday, October 6, 2009

Monday, October 5, 2009

Barbie Princess Joey

Cake ordered by Lily from my neighbourhood. TQVM

Thursday, October 1, 2009

KEK UNTUK SYIKIN

Tawaran kek sponsor ni dibuka kepada kawan2 che'pah. Siapa kahwin tahun ni sebelum 31hb disember 2009, che'pah akan bagi hadiah kek fondant hantaran. Tawaran ni telah disahut oleh Syikin.... dan ini hadiahnya.......

Seronok betul buat kek kali ni, guna bunga sedia ada, 1 1/2 jam dah siap..... hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...