Tuesday, January 6, 2009

Dora Joint Cupcake

Dora Joint Cupcakes ordered by Elly from Kota Damansara untuk anaknya Arina. TQVM Elly, harap2 puas hati dgn hasil deco & rasanya...





Cake: Vanilla Buttercake

Topping: Buttercream

Deco: Piping Gel

Set: 36pc

Class Basic Cupcake Buttercream

Kelas Basic Cupcake Buttercream ni dihadiri oleh Kak Ida dr Idahman Cookies Sri Damansara & Kak Zimah dr Shah Alam. Kak Ida ni tokei cookies, berkenalan bila jumpa masa breakfast kt kedai makan. Kak Zimah ni pun dah start bisnis kecil2an & dah banyak berguru dgn chef2 masakan. Segan che'pah nak ajar senior2 yg dah pandai masak ni....

Kak Ida & Kak Zimah senyum je pegang hasil tangan masing2

Hasil Kerja Kak Zimah

Hasil Kerja Kak Ida
Terima Kasih buat akak berdua, minta maaf mana2 yg terkurang & insiden banjir di dapur kecil che'pah tu ya.... Semoga akak berdua puas hati.
Sesiapa yg berminat nak belajar dgn che'pah boleh la email ya. Che'pah tak letak tarikh khusus ikut kelapangan & modul apa yg student nak belajar. Insya Allah akan berkongsi ilmu yg tak seberapa ni...

CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...