CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

Mari Pegi Tadika

Thursday, January 8, 2009

Tadika cupcakes ordered by Ika's SIL. Ordered 2 boxes of cupcakes with Pre-school theme. Che'pah dah kering idea, dah tak tau nak lukis apa dah... last2 came out with alphabetical cupcakes & Tadika cupcakes... Rasa macam tak 'mari' je....Tapi lepas dengar cerita Ika rasa seronok sangat.....

Cerita Ika, lepas SIL dia ambik cupcakes ni rasa sayang lak nak bagi kt tadika... last2 sekotak je bagi, sekotak lagi baham..... Hari ni call nak order lagi... Alhamdulillah.... TQVM to Ika & her SIL



Read more...

ABC cupcakes

Adik-adik sekalian yang baru masuk tadika, mari kita nyanyi...." A B C D E F G H ......."

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP