CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

Fondant Brown Theme Cake

Tuesday, December 9, 2008

Cake also ordered by Masni together with the cupcakes.




Cake: Marble Butter Cake
Topping & Deco: Fondant & Gumpaste Flower
Weight: 2kg
Size: 8" square

3 comments:

D.a.a.l.i.a. December 09, 2008  

cantik sangat kek fondant awak, matching lagi tu dengan cuppies color sedondon .... go chepah go

psttt.... rose dari chocolate tu puas saya practice ... baru ni dapat elok sikit lah rose saya.... masih banyak yang kena improve lagi tu... kalau zati tengok mesti dia kata tak cun lagi rose saya tu ... hehe

kamalina a.k.a aimi December 09, 2008  

chepah... aku berkenan sungguhla dgn deco hang ni... nampak neat sgt2.... suka tgk...pastu dgn cuppies kat keliling tu, mmg cantik...

zaitgha December 14, 2008  

the brown is very nice....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP