Tuesday, December 9, 2008

Fondant Brown Theme Cake

Cake also ordered by Masni together with the cupcakes.




Cake: Marble Butter Cake
Topping & Deco: Fondant & Gumpaste Flower
Weight: 2kg
Size: 8" square

3 comments:

D.a.a.l.i.a. said...

cantik sangat kek fondant awak, matching lagi tu dengan cuppies color sedondon .... go chepah go

psttt.... rose dari chocolate tu puas saya practice ... baru ni dapat elok sikit lah rose saya.... masih banyak yang kena improve lagi tu... kalau zati tengok mesti dia kata tak cun lagi rose saya tu ... hehe

kamalina a.k.a aimi said...

chepah... aku berkenan sungguhla dgn deco hang ni... nampak neat sgt2.... suka tgk...pastu dgn cuppies kat keliling tu, mmg cantik...

zaitgha said...

the brown is very nice....

CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...