CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

Class Basic Cupcake Buttercream

Tuesday, January 6, 2009

Kelas Basic Cupcake Buttercream ni dihadiri oleh Kak Ida dr Idahman Cookies Sri Damansara & Kak Zimah dr Shah Alam. Kak Ida ni tokei cookies, berkenalan bila jumpa masa breakfast kt kedai makan. Kak Zimah ni pun dah start bisnis kecil2an & dah banyak berguru dgn chef2 masakan. Segan che'pah nak ajar senior2 yg dah pandai masak ni....

Kak Ida & Kak Zimah senyum je pegang hasil tangan masing2

Hasil Kerja Kak Zimah

Hasil Kerja Kak Ida
Terima Kasih buat akak berdua, minta maaf mana2 yg terkurang & insiden banjir di dapur kecil che'pah tu ya.... Semoga akak berdua puas hati.
Sesiapa yg berminat nak belajar dgn che'pah boleh la email ya. Che'pah tak letak tarikh khusus ikut kelapangan & modul apa yg student nak belajar. Insya Allah akan berkongsi ilmu yg tak seberapa ni...

1 comments:

cuppiwink January 09, 2009  

Salam che'pah.. tringin lah nak blajar buat bunag rose dr buttercream & chocolate ganache.. bila che'pah nak buat kelas lagi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP