Saturday, January 24, 2009

Order from Melbourne - Purple Fondant

Last week i received call from Melbourne. My old friend, Basya call to make order! Dah 5 tahun tak jumpa & lost contact, baru2 ni jumpa di facebook. Basya order untuk adiknya yang baru kahwin & akan bertandang belah pengantin perempuan hari ni. TQVM



Cake: Buttercake
Topping: Fondant
Weight: 2kg
Size: 9"

4 comments:

Aishah @ UmmiAqil said...

chepah tergoda ngan warna purple tu...cantikkkkkk...

MY CUPPIE CAKE said...

so sweet
i like the lace
macam cetak moon cake

kamalina a.k.a aimi said...

sweetnya...

Mignon said...

Thanks again Shima! Dah duk jauh ni, tak dapat le nak merasa, jadi dapat tengok kira ok la tu. Tapi bila tengok mesej dari KakNgah yang kata tukang bawak kek pun tak dapat makan, hik hik, tak la rasa kempunan sangat!
-Basya@Melbourne

CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...