Wednesday, January 14, 2009

SPECIAL ADVANCED CUPCAKE DECO CLASS

SPECIAL ADVANCED CUPCAKE DECO CLASS

Kelas apa pulak yang che'pah buat ni. Kelas special ni requested by FP friend nak belajar pelbagai bungaan & deco guna buttercream, fondant & royal icing. Kelas advanced ni che'pah tak ajar buat method cupcake & buttercream, cuma tunjuk method buat gumpaste & royal icing. Buttercream & cupcake dh siap sedia...tunggu utk deco saja.

Modul
  • Bancuh & Uli Gumpaste
  • Bancuh Royal Icing
Deco:
  • Deco & bunga2an guna buttercream
  • Deco & bunga2an guna fondant
  • Deco simple flower guna royal icing

Tarikh: 23/01/09 (Jumaat)

Masa: 10pagi hingga selesai

Kalau berminat boleh la email che'pah ya... TQ

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

wah chepah...laju hang...weh..sekarang dah tak keje ker??? siap ada masa buat kelas ni..

chepah75 said...

che'pah to aimi...
kerja lagi.... tapi flexi hour. Jumaat memang takde kelas kat kolej jadi boleh buat kelas kat rumah...hihi

CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...