CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

Fondant Cupcake Class 20/6/09

Monday, June 22, 2009

Seronoknya bermain fondant.... lebih seronok main ramai2.... sebelum tengok hasil kerja murid, tengok dulu hasil tangan cikgunya yang tak seberapa ni....

Anak beruang, si kumbang & si lebah

Anak kecil sedang tidur sambil tersenyum


Kelas ni dihadiri oleh Kak Akma & Kak Ros. Kak Ros baru datang belajar Basic Cupcake minggu lepas, tengah bersemangat dan datang lagi untuk kelas fondant.

Kak Akma dari Shah Alam & Kak Ros dari Damansara Jaya

Hasil kerja tangan Kak Ros


Hasil Kerja tangan Kak Akma

Walaupun pertama kali, mengadun & mengulit fondant ni tapi hasilnya....alhamdulillah....
Harap2 akak2 seronok & puas hati dengan kelas ni, mana yang terkurang che'pah minta maaf & minta halal ya...

p/s: kak ros - sorry tak sempat buat kereta sport tuh....
kak akma - kena la beli almari kaca baru khas nak letak kek fondant tu...hihi

1 comments:

Anonymous June 22, 2009  

hehe pah mmg lawo lah fondant tu pah...sonok sgt tgk...
pasal kete sport tu, i bagi anak i seketul gumpaste bagi kaler merah, pastu dia cipta sendiri...jadi gak lupo plak nk amek gambor...
waima apa pun mmg best dua-dua kelas yg i attend, lepas ni nk cari tools n practice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP