Tuesday, June 2, 2009

Popeye Cake

Ya ampun.... minta maaf banyak mas, silap eja nama. Bukan Moktie, tapi Mokmie.....
Terima kasih mas kerana memahami....



Cake: Choc Sponge
Filling: Blueberry
Topping: Buttercream
Deco: Buttercream, Edible pic, gumpaste alphabet
Weight: 2kg ++
Size: 12" X 8" Bottom, 6" diameter top

2 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cun cun....

Cikgu said...

wah! makin sibuk adik kita ni! masih ingat akak ke? anyway akak ni kakak pada basya. akak nak berterima kasih, coz' akak dah jumpa kawan yang dekat dgn akak di penang ni utk tempah cupcakes! akak dapat blog dia dr blog shima ni. thanks again.
amboi2! sempatnya dia buat kek comei2, anak2 tak ganggu ke? akak nak "link" kan blog shima ni dgn blog tadika akak ya! lepas tu nak minta tolong shima link kan semula blog akak di sini. terima kasih sekali lagi!

CLASS @ CHEPAHCUTECAKES

PENGUMUMAN

KELAS BAKING DAN DECO
sila ke http://CHEPAHCUTECAKES-CLASS.BLOGSPOT.COM utk detail kelas

Latest Update
https://www.facebook.com/chepah.cutecakes.5

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...